Deze sterrenbeelden zijn volgens gegevens de slechtste drijfveren

Waar je ook heen gaat, autorijden brengt veel verantwoordelijkheid met zich mee. Er kunnen talloze ongelukken en verrassingen op de weg gebeuren. Daarom is het belangrijk alert te blijven – voor uw eigen veiligheid en voor de veiligheid van iedereen om u heen. Alleen al in 2020 stierven meer dan 38.000 mensen bij auto-ongelukken, met 11 procent van die incidenten met te hard rijden en 9 procent van hen met een bestuurder onder invloed, zoals gerapporteerd door de National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) van het Amerikaanse Department of Transportation. Maar hoewel iedereen zich achter het stuur anders gedraagt, hebben sommige coureurs misschien meer met elkaar gemeen dan ze denken. Onderzoek uitgevoerd door Insurify, een autoverzekeringsmaatschappij, toont aan dat bepaalde sterrenbeelden vaker slecht gedrag vertonen, waardoor ze astrologisch gezien de slechtste drijfveren zijn.

Datacaps van kabelbedrijven: terugvechten

Voor alle duidelijkheid, astrologie is geen wetenschap, en als je niet in dit soort dingen gelooft, begrijpen we dat. Maar hier is hoe ze tot deze ranglijst zijn gekomen. In het onderzoek van 2021 verzamelde Insurify gegevens van meer dan 1,6 miljoen automobilisten die een autoverzekering aanvroegen. Applicaties toonden de geschiedenis van de chauffeurs, het voertuigtype, de locatie en wat persoonlijke informatie om realtime verzekeringsoffertes te kunnen verstrekken.

Het bedrijf analyseerde vervolgens het gedrag van chauffeurs op vier belangrijke punten: snelheidsovertredingen, ongevallen, rijden onder invloed en ingetrokken rijbewijzen, die allemaal in de afgelopen zeven jaar zijn geregistreerd. Deze statistieken werden ook gecategoriseerd door de astrologische tekens van de chauffeurs. Bovendien gaf de studie aan welke chauffeurs luxe voertuigen en vrachtwagens bezaten en hoe wijdverbreid de astrologische tekens in elke stad waren. Met behulp van al deze informatie heeft Insurify een ranglijst gemaakt van de slechtste chauffeurs op basis van sterrenbeelden. Vraagt ​​u zich af of uw bord als het meest roekeloze of het veiligste wordt beschouwd? Lees verder om erachter te komen.

12Leo

Insurify ontdekte dat Leeuwen het veiligste sterrenbeeld op de weg zijn. Ze zijn niet alleen grote fans van luxe voertuigen en vrachtwagens, maar vergeleken met andere borden heeft dit vuurbord de minste snelheidsboetes, ongevallen en ingetrokken rijbewijzen. Berekenen remafstand auto is mogelijk online. Als natuurlijke leiders met een sterk ego is het geen verrassing dat autorijden een ander ding is waar Leeuwen het beste in zijn. In feite merkt Allure op dat Leos in tarot wordt vertegenwoordigd door de “sterkte” -kaart. Ze laten zich door niemand tegenhouden, ook niet met slechte chauffeurs, blijkbaar.

“Onverschrokken optimisten die falen weigeren te accepteren, Leos zal merken dat hun diepe bronnen van moed groeien naarmate ze ouder worden”, zegt Allure.

11Vissen

Hoewel deze coureurs worden beschouwd als de beste die er zijn, hebben Vissen nog steeds een record, met DUI’s als hun meest voorkomende overtreding. Dit waterbord heeft ook een geschiedenis met bekeuringen voor snelheidsovertredingen, aangezien ze voor de meeste bekeuringen op de zevende plaats komen. Vissen staan ​​bekend om hun medeleven en vriendelijkheid, volgens Cosmopolitan, wat goede eigenschappen kunnen zijn om als bestuurder te hebben.

10Waterman

Verbonden met Vissen in deze studie, ontdekte Insurify dat Watermannen zeer betrouwbaar achter het stuur zijn, met weinig roekeloos rijgedrag. Watermannen zijn zelfredzaam, dus alert blijven op een drukke weg kan voor hen een prioriteit zijn. “Hoewel hun natuurlijke intelligentie, eerlijkheid en (geweldige) humor hen vaak een brede kring van eclectische vrienden oplevert, staat Aquarius uiteindelijk alleen”, zegt Cosmopolitan. “Ze zullen hun idealen, moraal of behoefte aan vrijheid en onafhankelijkheid voor niemand in gevaar brengen.”

9Maagd

Ondanks hoe gedetailleerd en georganiseerd ze zijn, zoals InStyle opmerkt, zijn Maagden niet per se perfect in alles – althans niet in autorijden. Als het bord dat het meest waarschijnlijk een vrachtwagen bestuurt, heeft dit aardeteken volgens de studie van Insurify de op één na meeste snelheidsboetes van alle andere borden.

8Tweelingen

Vaak verward met twee gezichten, heeft een Tweeling gewoon de neiging om een ​​druk leven te leiden. Deze overvolle agenda zou van invloed kunnen zijn op hun rijgedrag: Gemini’s werden niet alleen gerangschikt als het vierde bord met de meest geschorste rijbewijzen, maar ook het derde bord met de meeste snelheidsovertredingen. En zelfs als ze niet onderweg zijn, hebben Gemini’s de neiging zich in een zeer snel tempo te verplaatsen. “Deze hyperactieve luchttekens hebben een korte aandachtsspanne en zijn het meest tevreden wanneer ze vloeiend van het ene idee naar het andere kunnen gaan”, zegt Allure.

7Schorpioen

Schorpioenen, die in deze studie verbonden zijn met Tweelingen, zijn gepassioneerd, loyaal en intelligent, volgens Cosmopolitan. Maar als het gaat om hun houding op de weg, neemt dit waterteken een aantal slechte beslissingen. Van alle andere sterrenbeelden hebben Schorpioenen zelfs de op één na meeste DUI’s.

6Weegschaal

Zoals opgemerkt door Cosmopolitan, streven Weegschalen ernaar om ‘de eerlijkste oplossing voor elk probleem’ te vinden, omdat ze een hekel hebben aan ‘rommel, chaos, wanorde en conflict’. Het is dan ook geen verrassing dat Insurify Weegschalen de “middle-of-the-road” chauffeurs noemt, met de nadruk dat dit bord geen bijzonder goede of slechte indruk achterlaat op de verzekeringsmaatschappij. Omdat het luchtteken niet bekend staat om veel roekeloos rijgedrag, krijgt het in vergelijking met de andere sterrenbeelden een gemiddelde positie op de lijst.

5Boogschutter

Boogschutters komen binnen op plek nummer vijf en hebben een behoorlijk record in het overtreden van regels op de weg. Insurify ontdekte dat ze het op twee na hoogste aantal snelheidsboetes en opgeschorte licenties hebben van alle andere borden. Afgezien van riskant rijgedrag, zijn Boogschutters vrije geesten die hun leven op het scherpst van de snede leven, met een positieve instelling.

“Het vuurteken is een directe, vurige, gepassioneerde kracht waarmee rekening moet worden gehouden, wat ideaal is voor iedereen die droomt van een avontuurlijke, misschien zelfs wereldreizende affaire”, zegt InStyle.

4Kanker

Kankers staan ​​bekend als gevoelig en beschermend voor zichzelf, wat geen slechte zaak is, maar ze lijken niet zo zachtaardig te zijn in een auto, volgens Insurify. Auto theorie oefenen online is mogelijk. Kankers werden niet alleen verkozen tot de meest waarschijnlijke met een geschorste vergunning, maar ze stonden ook op de vierde plaats voor de meeste snelheidsovertredingen en de meeste ongevallen.

3Stier

Bekend om hun focus en ambitie, zegt Allure, zijn Stieren een kracht om rekening mee te houden. Maar ondanks hoe hard ze werken, is dit aardeteken uitgeroepen voor slecht gedrag op de weg. Gebonden met kanker voor de derde plaats in de studie van Insurify, is Stier het op een na hoogste teken met de meest opgeschorte licenties. Stier is ook het vierde teken voor DUI’s en het vijfde teken voor ongevallen.

2Steenbok

Net als Stieren, willen Steenbokken, een ander aardeteken, ‘alles wat achter hen staat en hun langetermijndoelen overwinnen’, zoals uitgelegd door Allure. Hoewel ze veel succes hebben geboekt, kunnen de rijvaardigheden van Steenbokken volgens Insurify nog wat werk vergen. Als de op één na slechtste coureurs op deze lijst, werden Steenbokken verkozen tot de meest waarschijnlijke met een DUI op hun palmares. Uit gegevens bleek ook dat ze de op één na meeste auto-ongelukken hebben.

1Ram

Ram is stoutmoedig, impulsief en overdreven optimistisch. Hoewel ze toegewijd zijn om de beste te zijn, wordt dit vuurteken gerangschikt als de slechtste bestuurder van alle 12 sterrenbeelden. Naast het derde bord met de meeste ongevallen, won Ram twee van Insurify’s roekeloze rij-superlatieven: hoogstwaarschijnlijk een snelheidsboete krijgen en hoogstwaarschijnlijk een ongeval op hun palmares. Of ze nu rijden of niet, Ram leeft zijn leven op de snelle rijstrook. “Ongecompliceerd en direct in hun aanpak, raken ze vaak gefrustreerd door uitputtende details en onnodige nuances”, zegt Allure. “Ze houden van snelle en vuile dingen.”