Top 5 cryptocurrencies om naar te kijken in november

De maand ‘Up’tober in de cryptocurrency-wereld deed zijn naam eer aan als vlaggenschip-cryptocurrency, Bitcoin bereikte een recordhoogte van $ 66.930.39 op 20 oktober, na de maand te zijn begonnen op $ 43.790,90, wat neerkomt op een rally van 52,84%.

De marktkapitalisatie van cryptocurrency is in de maand oktober met ongeveer 36,65% gestegen van ongeveer $ 1,93 biljoen aan het begin van de maand tot het einde van de maand tot ongeveer $ 2,63 biljoen. De marktkapitalisatie van cryptocurrency handelde tot $ 2,67 biljoen, ook op de dag dat Bitcoin een recordhoogte bereikte.

Hoewel Bitcoin verantwoordelijk was voor een groot deel van de rally, aangezien de marktdominantie toenam met 1,29% tot 44,1%, steeg de altcoin-markt ook, maar niet zo significant als het vlaggenschip van cryptocurrency.

Altcoin markt

De Altcoin-markt won in oktober 33,91%, van ongeveer $ 1,1 biljoen naar $ 1,47 biljoen aan het einde van de maand. tron nieuws vandaag is gestegen. Tegen het einde van de maand was er echter een opleving in de altcoin-markt, wat erop zou wijzen dat de altcoin-markt begint te reageren op de opkomst van Bitcoin.

Het lijkt erop dat ‘meme-munten’, een term die wordt gebruikt om cryptocurrencies te beschrijven die zijn gemaakt om een ​​meme of een grap te vertegenwoordigen, de belangrijkste katalysator lijken te zijn die de altcoin-markt duwt. Een opmerkelijke stijging zou het Shiba Inu-token zijn, dat meestal de jongere broer van Dogecoin wordt genoemd, waardoor het in de top 10 cryptocurrencies komt door marktkapitalisatie. Het token steeg tot zo hoog als de #8-plek, waardoor Dogecoin en Polkadot’s DOT-token werden omgedraaid.

De hele ruimte is nu erg optimistisch, aangezien het optimisme van de rally van Bitcoin handelaren en investeerders op hun gemak heeft gesteld, vooral nu Bitcoin zijn maandelijkse kaars boven de $ 60.000 had, de hoogste ooit. Met het huidige momentum in de cryptocurrency-markt, is hier een blik op 5 cryptocurrencies waar beleggers in november 2021 op moeten letten.

 

Bitcoin’s BTC

Bitcoin brak eind oktober het hoogste niveau ooit en zag zijn marktkapitalisatie meer dan $ 1,2 biljoen verhandelen, waarmee het de 6e meest gekapitaliseerde activaklasse werd, volgens Asset Dash. Hoewel bitcoin zich terugtrok om te handelen tot $ 58.206,92, zijn er na het bereiken van zijn nieuwe recordhoogte nog steeds aanwijzingen dat er meer ruimte is voor groei.

Gegevens van Glassnodes, een on-chain analysebedrijf, onthullen dat zelfs met Bitcoin-handel op een recordhoogte, walvissen (grote geldinvesteerders) nog steeds de activaklasse kopen. In de week dat Bitcoin naar recordhoogtes brak, verliet $2,5 miljard uitwisselingen, wat wijst op een sterke accumulatie van walvissen, ondanks dat Bitcoin prijs gaat ontdekken.

 

William Clemente, een expert op het gebied van analisten, deed een Twitter-thread waarin hij het macro-aspect van Bitcoin uitlegde en ook prijsvoorspellingen gaf. Voor de prijsvoorspellingen gebruikte hij een Top Cap-model dat is gemaakt door Willy Woo, ook een on-chain analist.

Hij verklaarde: “Dit is het ‘Top Cap’-model, gemaakt door @woonomic. Dit kijkt naar de voortschrijdende gemiddelde limiet aller tijden van Bitcoin en vermenigvuldigt deze met 35. Momenteel zit het op iets meer dan $ 204.000. wat is shorten crypto? Hij gebruikte ook een Delta Waarderingsmodel waarin hij verklaarde: “Dit is wat ik het Delta Waarderingsmodel heb genoemd. Dit kijkt naar Delta-dop (gemaakt door @kenoshaking) als de vloer en neemt een 7,5X veelvoud hiervan voor de top. Top zit momenteel net boven de $ 114.000.”

 

Polkadot

Polkadot is een open-source sharding multichain-protocol dat de cross-chain-overdracht van gegevens of activatypen mogelijk maakt, niet alleen tokens, waardoor een breed scala aan blockchains interoperabel met elkaar wordt.

De oprichter van Polkadot (DOT), Gavin Wood, onthulde in een tweet een ontwikkelingsfonds van $ 776 miljoen. Hij legde uit dat de schatkist van Polkadot meer dan 18,9 miljoen DOT heeft toegewezen aan een ontwikkelingsfonds dat zal worden uitbetaald via gemeenschapsbestuur.

Het ecosysteem heeft ook een schema opgesteld om parachain-slotveilingen te debuteren na een unanieme goedkeuring van de on-chain bestuursraadsleden van de blockchain. Volgens de Polkadot Council begint de eerste veiling op 11 november 2021. Veel handelaren en investeerders anticiperen op een prijsstijging voordat de eerste veiling begint. De native token van Polkadot, DOT, handelt momenteel voor $ 42,90, een stijging van 3% op het moment van schrijven van dit rapport.

 

Vechain’s VET

VeChain is een door blockchain aangedreven supply chain-platform, dat tot doel heeft gedistribueerd bestuur en Internet of Things (IoT) -technologie te gebruiken om een ​​ecosysteem te creëren dat enkele van de grootste problemen met supply chain management oplost. Het platform bestaat om traditionele supply chain-modellen te verstoren door blockchain te gebruiken om de manier waarop industrieën zaken doen te veranderen.

Een uniek kenmerk is dat houders van Vechain’s native token, VET, dividenden ontvangen in zijn tweede native token genaamd THOR (VTHO). De Vechain-blockchain werkt op een proof of authority-systeem waarbij wanneer VTHO wordt gebruikt, 70% ervan wordt verbrand en de andere 30% wordt vastgehouden door Authority Masternodes. Deze knooppunten zijn de enige volledige knooppunten op de VeChainThor-blockchain die geautoriseerd zijn om blokken te valideren en te produceren.

 

Vechain heeft zijn partnerschappen uitgebreid, aangezien het platform een ​​nieuwe samenwerking aankondigde met DHL, een internationaal koeriers-, pakketbezorgings- en exprespostbedrijf, om niet-fungible tokens (NFT’s) op zijn blockchain uit te geven.

Hoewel NFT’s de eerste stap zijn, wordt verwacht dat het partnerschap groeit om de kernactiviteiten van DHL te ondersteunen en het koeriersbedrijf volledig aan boord van zijn blockchain te brengen. Vechain’s native token, VET, handelt momenteel 13 cent, een stijging van 0,06% op het moment van schrijven van dit rapport.

 

Axie Infinity’s AXS

Het Axie Infinity-platform heeft de gaminggemeenschap stormenderhand veroverd. Het platform is verantwoordelijk geweest voor astronomische groei en interesse in de NFT- en blockchain-gamingindustrie. In oktober genereerde het platform meer dan $ 196 miljoen (52.652,86 ETH). Sinds Facebook de naamsverandering en de nieuwe focus aankondigde, is er een toename in de stijging van metaverse tokens en Axie Infinity AXS-token is momenteel de meest trending munt in die ruimte volgens coinmarketcap. Dit zorgde ervoor dat de prijs van AXS op 29 oktober een ATH van $ 164,15 noteerde.

Veel analisten speculeren dat er nog meer ruimte is voor groei voor het play-to-earn-platform, aangezien veel mensen aan boord gaan van deze platforms. AXS staat momenteel op nummer 22 volgens marktkapitalisatie, waarbij bekende cryptocurrencies zoals VET, ICP en FTT worden omgedraaid.

 

FTX’S FTT

FTT is het native cryptocurrency-token van een van de meest populaire handelsplatforms voor crypto-derivaten, FTX. FTX heeft de afgelopen weken nieuws gemaakt, aangezien het platform onlangs in totaal $ 420,69 miljoen heeft opgehaald in een Series B-1-financieringsronde, wat de waardering van het bedrijf op $ 25 miljard brengt. Het bedrijf haalde het geld op bij 69 investeerders, waaronder Tiger Global en Ribbit Capital.

Het bedrijf heeft onlangs ook een NFT-marktplaats gelanceerd en heeft op Solana gebaseerde NFT’s op zijn platform geïntegreerd. Afgezien hiervan kondigde het bedrijf aan dat het de overname van LedgerX, een futures-handelsplatform dat wordt gereguleerd door de CFTC van de Verenigde Staten, heeft afgerond voor een niet nader genoemd bedrag. LedgerX gaat nu door FTX US Derivatives.