De 7 beste startups die u nu op StartEngine kunt kopen

Dit is mijn laatste artikel in 2021 over waar je de beste startups kunt vinden om in te investeren. Wat een reis is het geweest, met de vermelding dat een overvloed aan startups hun equity crowdfunding-campagne zijn begonnen in verschillende sectoren. Ik markeer bedrijven in veel verschillende stadia, variërend van recent gefinancierd tot binnenkort sluitend.

Zoals altijd is het uitgangspunt voor het vinden van de beste startups om in te investeren, due diligence, een volledig begrip van de risico’s en de zekerheid dat deze veelbelovende investeringsmogelijkheden 100% geschikt zijn voor uw risicotolerantie en investeringsfilosofie. Ik durf te zeggen dat, in tegenstelling tot de meeste cryptomunten die zeer speculatief zijn met weinig tot geen fundamenten om hun prijzen te ondersteunen, de startups die tijdens verschillende artikelen worden gepresenteerd, een groot potentieel hebben om disruptors in hun branche te worden. Dit is een andere belangrijke factor wanneer we ze als alternatieve investeringen beschouwen.

Beste startups: Geoship

Onderwerpen als gezonde en duurzame groene energie zijn erg belangrijk geworden bij het aanpakken van klimaatverandering. Geoship produceert biokeramische koepels om de woningbouwindustrie te ontwrichten met gezonde, duurzame en betaalbare huisvestingsoplossingen.

Deze biokeramische koepels zijn gebouwd met koolstofvrij keramiek en nauwkeurig ontworpen componenten en zijn meer dan alleen aardevriendelijke huizen. Ze zijn 100% niet giftig, bestand tegen rampen, zoals vuurvast, en hebben een levensduur van 500 jaar – genoeg voor jou, je kinderen en vele toekomstige generaties. Er zijn oneindig veel mogelijkheden om deze koepels te gebruiken en ze herdefiniëren de betekenis van leven in volledige harmonie met de omgeving. Behalve vuur zijn deze biokeramische koepels ook bestand tegen extreme weersomstandigheden zoals orkanen, overstromingen en aardbevingen.

 

Betaalbaarheid

De betaalbaarheid van deze huisvestingsoplossingen is ook een kenmerk dat niet mag worden genegeerd, vooral omdat de prijzen voor traditionele huizen op de Amerikaanse markt aanzienlijk zijn gestegen als gevolg van de veerkrachtige huizenmarkt en het herstel ervan tijdens de pandemie.

Het bedrijfsmodel ondersteunt verticaal geïntegreerde woningbouw, waardoor de talrijke materiële toeleveringsketens die in meer traditionele huizen worden gebruikt, worden beperkt. nieuwe cryptomunten 2022 vind je online. Deze keramische koepels dekken de multidimensionale behoeften van betaalbare woningen tot wellnesswoningen.

Het bedrijf schat dat ‘glamping’ tegen 2025 $ 4,8 miljard waard zou kunnen zijn en positioneert zichzelf in deze zakelijke kans in de avontuurlijke reisruimte. Door de pandemie zijn er nieuwe trends ontstaan ​​in de reisindustrie en wordt kamperen steeds populairder in de VS.

 

De op maat gemaakte excursiekampeerders zijn een hotelkamer in beweging. Ze hebben “zonnepanelen, deep-cycle lithiumbatterijpakketten, verwarming, koeling, een volledig uitgeruste keuken, een bed, voldoende opbergruimte en een buitendouche.” Ze hebben ook één element dat van onschatbare waarde is voor reizen: een uniek uitzicht dat dagelijks kan veranderen als je naar andere locaties gaat en ultieme vrijheid om nieuwe landschappen te verkennen.

 

Deze excursiebusjes worden in eigen beheer gebouwd door Excursion Van Rentals, waardoor ze hun kosten beheersen. Het gemiddelde nachttarief is ongeveer $ 200

Millennials hebben omarmd en zijn de snelstgroeiende demografie van nieuwe kampeerders geworden en er wordt verwacht dat ze de belevingseconomie ondersteunen, een economie waarin er de voorkeur is om geld uit te geven aan een gewenste ervaring of een evenement in plaats van iets fysieks te kopen. Excursies voor live-evenementen maken deel uit van deze ervaringseconomie, die naar verwachting in 2023 $ 12 miljard zal bereiken.

Excursion Van Rentals is van plan om binnenkort uit te breiden naar andere avonturen, zodat mensen kunnen kajakken, paardrijden en wijnproeven.

 

Beste startups: Phyt Health

Shutterstock In een wereld waar de pandemie na twee jaar nog steeds aanwezig is, is Phyt Health een platform voor fysiotherapie op afstand dat patiënten helpt in contact te blijven met hun orthopedisch en fysiotherapeut. Door computervisie en op AI gebaseerde technologie te gebruiken, kunnen patiënten hun herstelproces versnellen, aangezien deze mobiele app de oefeningen die ze thuis in realtime hebben gedaan, bijhoudt. Er is corrigerende feedback als de snelheid van de oefeningen hoger is dan de voorgestelde, en de inspanningsgegevens worden gecontroleerd door het Phyt Health-team, dat gedurende de week informatie aan patiënten verstrekt. De verschillende toepassingen van Phyt Health in artsenpraktijken, klinieken en ziekenhuizen kunnen extra inkomsten opleveren voor artsen.

Het is opmerkelijk dat Phyt Health zijn platform eerst in Zuid-Azië ontwikkelde en nu de Amerikaanse markt betreedt. De totale adresseerbare markt (TAM) van fysiotherapie in de VS ervaart een CAGR (samengestelde jaarlijkse groei) van 7%. Bovendien wordt het al gewaardeerd op meer dan $ 100 miljard.

Het businessmodel is gericht op partnerships met ziekenhuizen die gebruikmaken van dit technologieplatform dat de fysiotherapie digitaliseert. Voor patiënten zijn lagere medische kosten, het gemak van het doen van deze oefeningen thuis en het krijgen van digitale AI-hulp om betere en snellere herstelresultaten te bereiken, hetzij na een blessure of een operatie, de belangrijkste voordelen.

 

TalkSocket van TalkGo

In het digitale tijdperk zijn stemassistenten meer dan alleen een handige gadget die ons helpt bij dagelijkse taken, op het werk of wanneer we ontspannen en plezier willen hebben. En TalkSocket is een mobiel accessoire waarmee je een handsfree Alexa-stemassistent op elke mobiele telefoon hebt.

 

Alexa is de cloudgebaseerde spraakservice van Amazon en is een van de beste die nu beschikbaar is. TalkSocket tilt deze ervaring naar een hoger niveau met functies zoals draadloos opladen, een microfoon van hoge kwaliteit en een batterij die meerdere dagen meegaat voor het leveren van het allerbelangrijkste, de best mogelijke gebruikerservaring.

Als u zich zorgen maakt over blootstelling aan weersomstandigheden, vooral als u een actieve levensstijl heeft, kunt u ontspannen blijven, wetende dat TalkSocket water-, stof- en schokbestendig is.

Je kunt muziek afspelen, vragen stellen of andere taken uitvoeren, zoals handsfree vragen om de lichten aan of uit te zetten. De beoogde markten zijn de wereldwijde smart home-markt en de wereldwijde markt voor slimme luidsprekers, met een geschatte waarde van respectievelijk $ 135 miljard en $ 39 miljard in het jaar 2025. Het publiek bestaat voornamelijk uit millennials en generatie X, maar ook uit elke andere technologieliefhebber.

Het bedrijf heeft grote plannen om snel te groeien en binnen een paar jaar een van de grootste fabrikanten van accessoires voor stemassistenten te zijn.

 

Beste startups: WOWCube Entertainment System van Cubios

WOWCube Entertainment System is een slimme en educatieve gadget die spelen op een leuke manier naar een nieuwe dimensie tilt, zowel in fysieke als virtuele realiteit, door de charme van klassieke educatieve games en de nieuwigheid van videogames te combineren.

Deze compleet nieuwe game-ervaring is gebaseerd op de integratie van een computerinterface in het populaire Rubik’s Cube-speelgoed. De verscheidenheid aan gespeelde spellen is enorm, variërend van educatieve spellen tot puzzels in drie dimensies. Het beste van alles is dat als je geen games speelt, je WOWCube Entertainment System kunt gebruiken als een gadget dat een uniek interieurontwerp in je kamer kan bieden in de vorm van nachtlampen of zelfs een aquarium.

Het WOWCube-systeem kan worden aangesloten op een computer en mobiele telefoons, waardoor inhoud kan worden geüpload en fungeert als een systeem voor stressvermindering. Het kan ook hersenvaardigheden ontwikkelen en de cognitieve functie en driedimensionaal denken verbeteren.

Het bedrijf heeft wereldwijde patenten en richt zich op de wereldwijde markt voor educatief speelgoed, die snel groeit en naar verwachting in 2027 $ 29,3 miljard zal bereiken, vergeleken met $ 21,5 miljard in 2020.

Het bedrijfsmodel heeft drie inkomstenbronnen: apparaatverkoop, apparaatlicenties en andere softwareverkoop. Het is opmerkelijk om te vermelden dat het WOWCube Entertainment System een ​​STEM-organisatieauthenticatie Trustmark heeft ontvangen. U kunt investeren in WOWCube® Entertainment System van Cubios op StartEngine met een minimale investering van $ 496,22.

 

Diverse sportuitrusting zoals een voetbal, voetbal en volleybal op groen gras

Signature Athletics is een bedrijf met de visie om een ​​groot probleem in de jeugdsport op te lossen: uniformen en uitrusting. Het runnen van een lokaal sportprogramma kan erg tijdrovend en stressvol zijn, waarbij wordt geprobeerd aan alle kledingbehoeften van de spelers te voldoen, juiste maten krijgen, controleren of alle tekst correct is, enz. Signature Athletics wil dat mensen zich kunnen concentreren op het sporten.

Signature Athletics biedt een online winkel die 24/7/365 draait, waardoor het runnen van elk sportprogramma heel gemakkelijk en stressvrij wordt. hoe werkt crypto staking? Er zijn meer dan 40 aangepaste items voor alle sportdeelnemers, van belangrijke spelers tot hun coaches en zelfs fans, die het hele jaar door in elke mogelijke behoefte voorzien. Is het zomer en hebben ze koelere kleding nodig om games te spelen? Geen probleem. Komt de winter eraan en zijn warmere uniformen geschikt om kou en regen aan te pakken? Signature Athletics biedt snelle, on-demand levering aan huis.

De tractie is aanwezig, met meer dan 50.000 klanten, 12.000 atleten en 100 programma’s in beheer. Er zijn uitbreidingsplannen om een ​​marktaandeel te verwerven in de miljardenmarkten voor sportuitrusting en kleding. Enkele van de sporten die het bedrijf binnenkort wil uitbreiden, zijn hockey, voetbal, basketbal en ijshockey.

 

Beste startups: Bond-containers

Een foto van een persoon in een neongroen vest met blauwdrukken en staande achter een witte tafel bedekt met benodigdheden zoals potloden, een computer, een liniaal en twee houten huisvormen.

De tweede duurzame woningbouwmaatschappij in deze lijst van beste startups is Bond Containers. Het bedrijf stelt een interessante vraag “waarom een ​​huis bouwen of kopen zonder back-up veiligheidsmaatregelen?” Wat het betekent is dat traditionele huizen helaas onderhevig zijn aan problemen door extreme weersomstandigheden zoals orkanen en natuurrampen.

Bond Containers maakt woningen die er goed uitzien en niet alleen betaalbaar, maar ook veilig zijn. Deze huizen zijn bestand tegen harde wind en zijn milieuvriendelijk en ondersteunen duurzaamheid. In het geval van stroomuitval of schoon water door extreem weer, zorgen deze woningen voor zonnepanelen voor elektriciteit en een watersysteem.

Bond Container-huizen zijn een kostenefficiënte manier om de stijgende vastgoedmarkt in de VS te betreden. Ze hebben verschillende maten en prijzen beginnen vanaf $ 30.000. Er zijn financieringsoplossingen en meer dan 700 pre-orders. De missie om van containerwoningen de nieuwe standaard van traditionele off-grid woningen te maken, is gewaagd, maar interessant en uitdagend.

De huidige plannen zijn om 30-40 woningen per maand te bouwen met schaalbaarheid om aan de toegenomen vraag te voldoen. Deze huizen kunnen in 3-4 weken worden gebouwd. Luxe is ook een belangrijk kenmerk.

De beoogde wereldwijde marktomvang voor modulaire bouw zal naar verwachting groeien tot $ 175,2 miljard in 2025, vergeleken met $ 125,6 miljard in 2019, een stijging van 40%.